Ding mee naar de Veluwse Innovatie Prijs 2017!

Ding mee naar de Veluwse Innovatie Prijs 2017!

Noord-VeluweMarieke op de Weegh14 september 2017

De Veluwse Innovatieprijs is voor de 'Very Innovative Person' ('VIP') of onderneming die met duurzame technologische innovaties actief is in de maak- of foodindustrie, energie- of milieutechnologie of ICT in de Noord-Veluwe. Bent u of kent u de onderneming die deze prijs verdient? Aanmelden kan tot 14 oktober via onderstaande link. DOEN!! U kunt u zich ook als bezoeker aanmelden voor de feestelijke avond. Wij zien u graag op donderdag 30 november!

Bent u de 'VIP' die wij zoeken?

Meld dan uw innovatie aan met het inschrijfformulier. Het reglement kunt u hier downloaden.

Uitreiking
De Veluwse Innovatieprijs wordt op donderdagavond 30 november 2017 uitgereikt in het Veluvine in Nunspeet.Tijdens deze feestelijke avond kunt u zien welke prachtige, vernieuwende en realistische idee├źn er leven in de regio. Aanmelden voor deze avond is binnenkort mogelijk.

Studenten en innovatie: Willie Wortel Award
Studenten mogen uiteraard niet ontbreken op dit feest van vernieuwing. Zij kunnen immers als geen ander buiten de kaders denken. Teams van regionale MBO/HBO onderwijsinstituten strijden op de feestavond in een pitchwedstrijd om de eer en de glorie van de 'Willie Wortel Award' (kijk hier voor de briefing, meedoen kan tot 1 november).

Vragen?
Heeft u vragen, dan beantwoorden wij die graag. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-23570152 06 (Marieke op de Weegh, RCT) of 06-514586 59 (Gerco Overweg, IGEV) . U kunt ook een email sturen naar info@dediamantvanmiddennederland.nl.