Europese Robotic Top Cluster studiereis/ marktorientatie te Odense - Denemarken

Europese Robotic Top Cluster studiereis/ marktorientatie te Odense - Denemarken

Odense DenemarkenHarold Vulink21 maart 2018

Odense- Denemarken is de broedplaats van vele robotexperimenten, beter bekend onder de naam 'Odense Robotics'. Niet voor niets is Odense de vestigingsplaats van het misschien wel bekendste cobotmerk 'Universal Robots'. Vanuit ons aandachtsgebied 'leren werken met cobots' brengen we graag deze reis onder uw aandacht.

Adenda International Business Connecting heeft een samenwerking met de organisatie ‘Invest in Odense’. Zij hebben een marktoriëntatiereis / studiereis naar de Europese Top Robotic cluster, in Odense- Denemarken opgezet. De top van de Robotic / automatiseringsindustrie vormt in Odense een wereldberoemd technologisch cluster onder de naam ‘Odense Robotics’.

 

Het doel van de reis is deelnemers breed en actueel te informeren over de stand van zaken in de Robotica met o.a. aandacht voor de ontwikkelingen en toepassingen van Cobots. Praktische toepassingen met uitleg over de problematiek van engineering en implementatie en de gevonden oplossingen zullen aandacht krijgen.

 

U krijgt de mogelijkheid uw netwerk te verbreden met toonaangevende bedrijven / vakspecialisten. Ook kunt u na de reis objectief overwegen of u een samenwerking met een bedrijf in deze regio wilt aangaan of u mogelijk zelfs verder wilt oriënteren op het oprichten van een (bij)kantoor of bedrijf ter plekke. Dit, om altijd contact te hebben en te profiteren van de aanwezigheid binnen het top cluster van de Robotica ontwikkelingen in Europa.

 

Wij brengen u hiervoor in contact met bedrijven en kennisinstituten die op dit gebied tot de top in de Robotica markt behoren.

Topbedrijven in het cluster zijn o.a. Universal Robots, Blue Ocean Robotics, Mobile Industrial Robots, Effimat, Scape, Trivisio, en de sterk met de sector samenwerkende University of Southern Denmark.


Via de onderstaande link kunt u meer informatie verkrijgen.


Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Harold Vulink, 06 30984986 of

Jan Willem Vos, 06 50680568