Wilt u weten wat RCT Gelderland voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met de innovatiemakelaar in uw regio.

Joost Bouman

Regio's Nijmegen, Arnhem

“Wij verbinden bedrijven die elkaar niet kennen, maar elkaar wel kunnen helpen bij het ontwikkelen, uitvoeren en in de markt zetten van innovaties. Vaak zijn dat bedrijven op hetzelfde industrieterrein.”

José van Gerven

Regio Liemers

‘Om vooruit te komen als ondernemer en als bedrijf geloof ik in het belang van vooruitkijken, rondkijken, terugkijken, anders kijken en afkijken. Als innovatiemakelaar kijk ik graag mee om verbindingen te leggen voor een slimmere maakindustrie’

Jochen Gortzen

Regio Rivierenland

“Anything with a smile and a coffee.”

Martin Stor

Regio Achterhoek

“Ik geloof sterk in de kracht van regionale netwerken bij innovatiestimulering. Ik heb ervaren dat innovatiestimulering alleen maar kan slagen als deze wordt aangestuurd door de klanten: de MKB ondernemers.“

Jan-Willem Vos

Regio's Rivierenland, Stedendriehoek

“We vergeten soms dat innoveren dicht bij jezelf begint: bereid zijn om anders te kijken.”

Harold Vulink

Regio Achterhoek

"Innoveren is niet voor niets een werkwoord. Vanuit mijn passie voor mens en techniek, draag ik als makelaar graag bij aan een creatieve samenwerking."

Marieke op de Weegh

Regio's Stedendriehoek, Noord-Veluwe, Vallei

“Ik wil voor zoveel mogelijk bedrijven die willen vernieuwen of innoveren iets kunnen betekenen, zodat er nieuwe producten of diensten op de markt komen, bedrijven zich nieuwe werkwijzen eigen maken, ze een sparringspartner vinden en er mooie nieuwe samenwerkingen ontstaan.”