The Business of Things

The Business of Things

13 juni 2018

Luminis, in het HB gebouw op het Industriepark Kleefse Waard in Arnhem, Westervoortsedijk 73

In samenwerking met Luminis organiseert RCT Gelderland op 13 juni een ronde tafel voor ondernemers uit de regio Arnhem-Nijmegen rondom nieuwe business opportunities van het internet of things.

Welke kansen biedt IoT mij? Dat we met techniek veel kunnen realiseren weet ik inmiddels wel maar hoe weet ik of het iets voor mij is?! Welke kansen zie je, of is het juist moeilijk om die vertaalslag te maken tussen de bijna onbegrensde mogelijkheden van deze innovatieve technologie, de data die dat oplevert en de richting die je kiest. Blijf je dezelfde producten of diensten verkopen of denk je over 5 jaar op een andere manier geld te verdienen? Wat betekent het internet voor jou en jouw klanten of nieuwe markten die je kunt betreden?

Het wordt een sessie voor en door ondernemers. Doel is elkaar te inspireren, nieuwe inzichten te verwerven en bovendien de mogelijkheid te krijgen het op je eigen business toe te passen.

We beginnen met twee concrete voorbeeldcases van Luminis en Inspiro. Daarna gaan we in groepen uiteen en vertellen ondernemers elkaar welk product of dienst we leveren. Elke groep ondernemers kiest een product of dienst en werkt samen met Luminis of Inspiro een case uit. Na de discussies in groepen komen we samen bijeen om de idee├źn te bespreken en voor de groep te pitchen.   

Programma

  • 15.30 Ontvangst, welkom en inleiding
  • 16.00 Presentaties Luminis en Inspiro
  • 16.30 Ronde tafel in groepen
  • 18.00 Pitch & vote
  • 18.30 Conclusies en afronding
  • 19.00 Netwerkborrel

Praktische informatie met betrekking tot locatie Luminis:

Het HB gebouw is gevestigd op het Industriepark Kleefse Waard in Arnhem, Westervoortsedijk 73 en bevindt zich achter de slagboom. U kunt zich melden bij de portier, deze geeft u een pas en een plattegrond en zal u doorverwijzen naar het HB gebouw waar Luminis zit. Zie ook voor meer info https://arnhem.luminis.eu/contact/