Evenementen

10 oktober 2017 - 22 november 2017

Workshop Quick Response Manufacturing (QRM)

ARN, Nieuwe Pieckelaan 1, 6551 DX Weurt Rivierenland Nijmegen Arnhem

Offreer en lever sneller dan de concurrentie. Dat is de inzet van Quick Response Manufacturing (QRM). Voor alle bedrijven die dicht op de klant willen zitten en klantspecifieke producten en kleine series maken is QRM dé methode om de prestaties van het bedrijf te verbeteren. Vincent Wiegel, lector aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, en oprichter van het Europese QRM Centrum neemt je mee in een andere blik op je processen.

20 november 2017 - 20 november 2017

20 november ACT-BIJEENKOMST met aansluitend een afscheidsreceptie

RCT event

Icer ulft Achterhoek

Graag nemen we u mee met 2 actuele praktijkcases rondom Smart Industry, Cybersecurity en Cobots. Deze ‘speciale’ ACT-bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met AIM, platform over innovatie in de Achterhoek. De bijeenkomst zal worden afgesloten met een receptie ter gelegenheid van het afscheid van Foppe Atema en Martin Stor. Hierbij zal ook worden ingegaan op de toekomst van het ACT en kunt u nader kennis maken met Harold Vulink als nieuwe kartrekker van het ACT.

Week van het ID
27 november 2017 - 30 november 2017

Week van het ID

Diverse locaties op de Noord-Veluwe Noord-Veluwe

RCT Gelderland is samenwerkingspartner van het Innovatiehuis de Diamant. Van 27 tot 30 november organiseert Innovatiehuis De Diamant de Week van het ID. Een week boordevol inspiratie over vernieuwing in de regio. Het programma begint vorm te krijgen en er is voor een ieder wat wils. Ontdek welke bijeenkomst u aanspreekt en reserveer alvast in uw agenda. Op donderdagavond 30 november wordt de week feestelijk afgesloten met de uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs.