Harold Vulink

Achterhoek

Harold Vulink

"Innoveren is niet voor niets een werkwoord. Vanuit mijn passie voor mens en techniek, draag ik als makelaar graag bij aan een creatieve samenwerking."

Recente berichten

Europese Robotic Top Cluster studiereis/ marktorientatie te Odense - Denemarken

Europese Robotic Top Cluster studiereis/ marktorientatie te Odense - Denemarken

Odense DenemarkenHarold Vulink21 maart 2018

Odense- Denemarken is de broedplaats van vele robotexperimenten, beter bekend onder de naam 'Odense Robotics'. Niet voor niets is Odense de vestigingsplaats van het misschien wel bekendste cobotmerk 'Universal Robots'. Vanuit ons aandachtsgebied 'leren werken met cobots' brengen we graag deze reis onder uw aandacht.

Claymount Assemblies winnaar van de Achterhoek Open Innovatieprijs

Claymount Assemblies winnaar van de Achterhoek Open Innovatieprijs

Icer, UlftHarold Vulink22 maart 2018

Woensdagavond 21 maart vond de uitreiking van de Achterhoek Open Innovatieprijs plaats tijdens de Ondernemersavond in het ICER in Ulft. Nadat avondvoorzitter Charles Groenhuijsen uitgebreid stilstond bij de drie finalisten, wezen de aanwezige bezoekers uiteindelijk Claymount Assemblies B.V. uit Dinxperlo aan als winnaar van deze prestigieuze prijs.

Makelaarsruil

Makelaarsruil

AchterhoekHarold Vulink23 november 2017

Per 1 januari 2018 zal Martin Stor, 'ACT makelaar van het eerste uur', ons verlaten. Sinds juni 2017 werkte Martin al samen met Harold Vulink in de Achterhoek. Harold zal de Achterhoek blijven bedienen op de manier zoals men vanuit het ACT gewend is; verbindend, schakelend en niet exclusief werkend. Het ACT draagt daarmee bij aan het creëren van kansen innovatie en werkgelegenheid.

Cobot opleidingen van start

Cobot opleidingen van start

Icer in UlftHarold Vulink1 december 2017

In het Icer in Ulft is gestart met het opleiden van 4e jaars Mechatronica MBO studenten voor de Cobot-pool. De cobot-pool is een initiatief van het Civon, Graafschap College, het RCT en bedrijven waar de cobots in een experiment setting zullen worden ingezet. Begeleiding van de studenten vind plaats door de leraren van het Graafschapcollege; Jens Beekman en Coen Scharenborg.

3D printen in de Achterhoek

3D printen in de Achterhoek

Kaak LichtenvoordeHarold Vulink24 december 2017

Een korte kennismakingsfilm met uitleg over het Achterhoeks 3D consortium. Deelnemende bedrijven zijn oa. Copal, Kaak, GOMA, Eijkelkamp, Holga metaaltechniek, HI-tech group, Bronkhorst hi-tech, CIVON en het Graafschap-college.

Transitieatlas beroepsonderwijs Achterhoek

Transitieatlas beroepsonderwijs Achterhoek

AchterhoekHarold Vulink11 januari 2018

De transitie atlas geeft inzicht in de human capital bewegingen in de Achterhoek. Een rapport wat duidelijk aantoont dat we met de huidige manier van denken en handelen niet meer onze toekomstige personeelsbehoefte kunnen invullen.

Smartcafe opnames ICER ULFT 16 jan. 2018

Smartcafe opnames ICER ULFT 16 jan. 2018

ICER ULFTHarold Vulink17 januari 2018

Op 16 jan. jl. heeft de 3e serie Smartcafe opnames plaatsgevonden. In een ontspannen setting hebben verschillende bedrijven zich gepresenteerd en laten onderwerpen aan de vragen van onze vaste presentatrice en collega Marieke op de Weegh, New Engineers en natuurlijk het publiek.

Grensoverschrijdende industrie

Grensoverschrijdende industrie

AaltenHarold Vulink26 april 2018

Nederlanders noemen het Smart Industry, Duitsers bedoelen met hetzelfde Industrie 4.0. Hoe we het ook noemen; innovatie komt aan beide zijden van de grens voor. Tijdens een ‘grensoverschrijdende bijeenkomst’ aan de grens, bij Dorset Greenmachines in Aalten zijn de hub-initiatieven aan beide zijden van de grens belicht. Zowel in de Achterhoek als het Duitse Munsterland zijn er verschillende ‘hub’-initiatieven (verzamelplaatsen) die zich richten op innovatie en transparanter maken van de aanwezige technische bedrijven.

DIGIPRO en IPRO-N subsidies

DIGIPRO en IPRO-N subsidies

GelderlandHarold Vulink7 augustus 2018

De Nederlandse maakindustrie heeft behoefte aan nieuwe, slimmere processen en producten. Bedrijven die werken aan dergelijke innovaties, kunnen een beroep doen op de subsidies van DIGIPRO en IPRO-N. Beide subsidieprogramma’s bieden mooie kansen, maar ze zijn nauwelijks bekend bij de doelgroep.

Odense Robotics

Odense Robotics

Odense DenemarkenHarold Vulink3 september 2018

Van 27 t/m 30 augustus 2018 is een delegatie van maakbedrijven en cobot- integrators naar Odense Denemarken afgereisd om kennis te maken met de vooruitstrevende aanpak van Odense. Bedrijven zoals Invest in Odense, Universal Robots, MIR en OnHands lieten zien hoe Odense vanuit een crisis een leidende positie aan het innemen zijn bij het toepassen van cobots. Volg de onderstaande link voor een indruk van de reis.