Harold Vulink

Achterhoek

Harold Vulink

"Innoveren is niet voor niets een werkwoord. Vanuit mijn passie voor mens en techniek, draag ik als makelaar graag bij aan een creatieve samenwerking."

Recente berichten

Makelaarsruil

Makelaarsruil

AchterhoekHarold Vulink23 november 2017

Per 1 januari 2018 zal Martin Stor, 'ACT makelaar van het eerste uur', ons verlaten. Sinds juni 2017 werkte Martin al samen met Harold Vulink in de Achterhoek. Harold zal de Achterhoek blijven bedienen op de manier zoals men vanuit het ACT gewend is; verbindend, schakelend en niet exclusief werkend. Het ACT draagt daarmee bij aan het creƫren van kansen innovatie en werkgelegenheid.

Cobot opleidingen van start

Cobot opleidingen van start

Icer in UlftHarold Vulink1 december 2017

In het Icer in Ulft is gestart met het opleiden van 4e jaars Mechatronica MBO studenten voor de Cobot-pool. De cobot-pool is een initiatief van het Civon, Graafschap College, het RCT en bedrijven waar de cobots in een experiment setting zullen worden ingezet. Begeleiding van de studenten vind plaats door de leraren van het Graafschapcollege; Jens Beekman en Coen Scharenborg.

3D printen in de Achterhoek

3D printen in de Achterhoek

Kaak LichtenvoordeHarold Vulink24 december 2017

Een korte kennismakingsfilm met uitleg over het Achterhoeks 3D consortium. Deelnemende bedrijven zijn oa. Copal, Kaak, GOMA, Eijkelkamp, Holga metaaltechniek, HI-tech group, Bronkhorst hi-tech, CIVON en het Graafschap-college.

Transitieatlas beroepsonderwijs Achterhoek

Transitieatlas beroepsonderwijs Achterhoek

AchterhoekHarold Vulink11 januari 2018

De transitie atlas geeft inzicht in de human capital bewegingen in de Achterhoek. Een rapport wat duidelijk aantoont dat we met de huidige manier van denken en handelen niet meer onze toekomstige personeelsbehoefte kunnen invullen.

Smartcafe opnames ICER ULFT 16 jan. 2018

Smartcafe opnames ICER ULFT 16 jan. 2018

ICER ULFTHarold Vulink17 januari 2018

Op 16 jan. jl. heeft de 3e serie Smartcafe opnames plaatsgevonden. In een ontspannen setting hebben verschillende bedrijven zich gepresenteerd en laten onderwerpen aan de vragen van onze vaste presentatrice en collega Marieke op de Weegh, New Engineers en natuurlijk het publiek.