José van Gerven

José van Gerven

‘Om vooruit te komen als ondernemer en als bedrijf geloof ik in het belang van vooruitkijken, rondkijken, terugkijken, anders kijken en afkijken. Als innovatiemakelaar kijk ik graag mee om verbindingen te leggen voor een slimmere maakindustrie’

Recente berichten

Smart maintenance, een kwestie van slimme technologie?

Smart maintenance, een kwestie van slimme technologie?

DuivenJosé van Gerven26 april 2018

Welke technologieën komen er op ons af? Hoe kunnen we big data gebruiken om slimmer onderhoud te plegen en hoe krijg je mensen mee in de wereld die Smart Industry heet? Deze en andere vragen stonden 4 april centraal bij de bijeenkomst Smart Maintenance: een kwestie van slimme technologie?

Opening nieuw Technasiumgebouw Candea College

Opening nieuw Technasiumgebouw Candea College

DuivenJosé van Gerven4 februari 2018

Het technasium is een formule voor (beter) bèta-onderwijs op de havo en het vwo. Ons land telt 92 van dergelijke scholen, waaronder, als enige in deze regio, het Candea (sinds 2005). Doel van het onderwijs is meer leerlingen te laten kiezen voor een technische richting. Centraal staat het vak Onderzoek & Ontwerpen (O&O), dat leerlingen uitdaagt out of the box te denken. Daarnaast worden bijna spelenderwijs vaardigheden als samenwerken, plannen, communiceren en presenteren aangeleerd. ren."

Inschrijving Innovatie top 100

Inschrijving Innovatie top 100

NederlandJosé van Gerven14 februari 2018

De KvK roept alle innovatieve ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf op om zich aan te melden voor de 13e MKB Innovatie Top 100: de mooiste innovatie-etalage van Nederland. Inschrijven kan tot 27 april via www.mkbinnovatietop100.nl.