Noord-Veluwe

De regio Noord-Veluwe omvat de gemeenten Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Tot en met 2015 werd de regio vertegenwoordigd door het Veluws Centrum voor Technologie (VCT). Sinds januari 2016 makelen en schakelen Marieke op de Weegh en Wicha Benus onder de vlag van RCT Gelderland.

Recente berichten

Ding mee naar de Veluwse Innovatie Prijs 2017!

Ding mee naar de Veluwse Innovatie Prijs 2017!

Noord-VeluweMarieke op de Weegh14 september 2017

De Veluwse Innovatieprijs is voor de 'Very Innovative Person' ('VIP') of onderneming die met duurzame technologische innovaties actief is in de maak- of foodindustrie, energie- of milieutechnologie of ICT in de Noord-Veluwe. Bent u of kent u de onderneming die deze prijs verdient? Aanmelden kan tot 14 oktober via onderstaande link. DOEN!! U kunt u zich ook als bezoeker aanmelden voor de feestelijke avond. Wij zien u graag op donderdag 30 november!


Succescases

Marjolein Boezel Van Raam... Hoe implementeer je smart industry?

Marjolein Boezel Van Raam... Hoe implementeer je smart industry?

Varsseveld15 februari 2017

Iedereen heeft het over smart industry. Maar hoe implementeer je dat nu? Marjolein directeur van Vanraam uit Varsseveld vertel hierover in het smartcafe. Een initiatief van de Rct's.


Evenementen

Week van het ID
27 november 2017 - 30 november 2017

Week van het ID

Diverse locaties op de Noord-Veluwe Noord-Veluwe

RCT Gelderland is samenwerkingspartner van het Innovatiehuis de Diamant. Van 27 tot 30 november organiseert Innovatiehuis De Diamant de Week van het ID. Een week boordevol inspiratie over vernieuwing in de regio. Het programma begint vorm te krijgen en er is voor een ieder wat wils. Ontdek welke bijeenkomst u aanspreekt en reserveer alvast in uw agenda. Op donderdagavond 30 november wordt de week feestelijk afgesloten met de uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs.


Innovatiemakelaar

Marieke op de Weegh

Regio's Stedendriehoek, Noord-Veluwe, Vallei

“Ik wil voor zoveel mogelijk bedrijven die willen vernieuwen of innoveren iets kunnen betekenen, zodat er nieuwe producten of diensten op de markt komen, bedrijven zich nieuwe werkwijzen eigen maken, ze een sparringspartner vinden en er mooie nieuwe samenwerkingen ontstaan.”