Noord-Veluwe

De regio Noord-Veluwe omvat de gemeenten Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Tot en met 2015 werd de regio vertegenwoordigd door het Veluws Centrum voor Technologie (VCT). Sinds 2016 makelt en schakelt Marieke op de Weegh onder de vlag van RCT Gelderland.

Recente berichten

Smartcafe opnames ICER ULFT 16 jan. 2018

Smartcafe opnames ICER ULFT 16 jan. 2018

ICER ULFTHarold Vulink17 januari 2018

Op 16 jan. jl. heeft de 3e serie Smartcafe opnames plaatsgevonden. In een ontspannen setting hebben verschillende bedrijven zich gepresenteerd en laten onderwerpen aan de vragen van onze vaste presentatrice en collega Marieke op de Weegh, New Engineers en natuurlijk het publiek.


Succescases

Marjolein Boezel Van Raam... Hoe implementeer je smart industry?

Marjolein Boezel Van Raam... Hoe implementeer je smart industry?

Varsseveld15 februari 2017

Iedereen heeft het over smart industry. Maar hoe implementeer je dat nu? Marjolein directeur van Vanraam uit Varsseveld vertel hierover in het smartcafe. Een initiatief van de Rct's.


Evenementen

Presentatie Cobotpool/ haalbaarheidsonderzoeken
24 januari 2018 - 24 januari 2018

Presentatie Cobotpool/ haalbaarheidsonderzoeken

RCT event

Locatie ICER, Hutteweg 32 te Ulft Rivierenland Overig Nijmegen Noord-Veluwe Liemers Arnhem Cleantech Regio (Stedendriehoek) Achterhoek Vallei

Samen met het CIVON (Centrum voor Innovatief Vakmanschap Oost Nederland) is het RCT een cobotpool gestart. In deze pool krijgen maakbedrijven op een laagdrempelige manier de kans met een cobot een experiment te starten in hun bedrijf. Een cobot is een zogenaamde collaborative robot. Een robot die zonder kooi of verdergaande beschermingsmiddelen in te zetten is naast de mens. Tijdens deze presentatie krijgt u de eerste bevindingen van de bedrijven en de examendeelnemers Middenkader engineering Mechatronica van het Graafschap College terug. Daarnaast krijgt u een doorkijk naar de volgende fase. Wilt u deelnemen; meldt u zich svp aan via de aanmeld button.

1 februari 2018

HAN Lean Event

HAN-campus Arnhem Rivierenland Nijmegen Noord-Veluwe Liemers Arnhem Cleantech Regio (Stedendriehoek) Achterhoek Vallei

Op donderdag 1 februari 2018 vindt het HAN Lean Event plaats op de HAN-campus in Arnhem. Het evenement is de jaarlijkse afsluiting van de Minor World Class Performance/Lean Management. Centraal binnen het event staan dan ook de studentenpresentaties, waarbij de studenten de resultaten presenteren van verbeterprojecten die zij hebben uitgevoerd bij verschillende organisaties.


Innovatiemakelaar

Marieke op de Weegh

Regio's Noord-Veluwe, Cleantech Regio (Stedendriehoek)

“Ik wil voor zoveel mogelijk bedrijven die willen vernieuwen of innoveren iets kunnen betekenen, zodat er nieuwe producten of diensten op de markt komen, bedrijven zich nieuwe werkwijzen eigen maken, ze een sparringspartner vinden en er mooie nieuwe samenwerkingen ontstaan.”