Noord-Veluwe

De regio Noord-Veluwe omvat de gemeenten Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Tot en met 2015 werd de regio vertegenwoordigd door het Veluws Centrum voor Technologie (VCT). Sinds 2016 makelt en schakelt Marieke op de Weegh onder de vlag van RCT Gelderland.

Recente berichten

Innovatie voor Puttense ondernemers

Innovatie voor Puttense ondernemers

PuttenRCT Gelderland2 juli 2018

De gemeente Putten maakt nog maar verrassend weinig gebruik van de beschikbare financiële ondersteuning voor innovatieprojecten. Dit is gebleken uit een onderzoek van RCT Gelderland. Reden voor de innovatiemakelaars om zich op 26 juni samen met Innovatiehuis De Diamant te presenteren aan de ondernemers van Bedrijvenkring Putten.


Succescases

Leren werken met Cobots

Leren werken met Cobots

Icer Ulft14 februari 2018

Samen met het CIVON (Centrum voor Innovatief Vakmanschap Oost Nederland) is het RCT in 2017 een cobotpool gestart. In deze pool krijgen maakbedrijven op een laagdrempelige manier de kans met een cobot een experiment te starten in hun bedrijf. Een cobot is een zogenaamde collaborative robot. Een robot die zonder kooi of verdergaande beschermingsmiddelen samenwerkt met de mens. Vanwege een groot succes faciliteren we het leren werken met cobots nu in verschillende werkvormen.


Evenementen


Innovatiemakelaar

Marieke op de Weegh

Regio's Noord-Veluwe, Cleantech Regio (Stedendriehoek)

“Ik wil voor zoveel mogelijk bedrijven die willen vernieuwen of innoveren iets kunnen betekenen, zodat er nieuwe producten of diensten op de markt komen, bedrijven zich nieuwe werkwijzen eigen maken, ze een sparringspartner vinden en er mooie nieuwe samenwerkingen ontstaan.”