Liemers

In de Liemers is vooral veel Maakindustrie te vinden. José van Gerven makelt en schakelt in de brede maakindustrie in de Liemers.

Recente berichten

Smartcafe opnames ICER ULFT 16 jan. 2018

Smartcafe opnames ICER ULFT 16 jan. 2018

ICER ULFTHarold Vulink17 januari 2018

Op 16 jan. jl. heeft de 3e serie Smartcafe opnames plaatsgevonden. In een ontspannen setting hebben verschillende bedrijven zich gepresenteerd en laten onderwerpen aan de vragen van onze vaste presentatrice en collega Marieke op de Weegh, New Engineers en natuurlijk het publiek.


Succescases

Lora: wat is dat eigenlijk?

Winterswijk16 december 2016

LORA staat voor Long Range en Low power. Het is een opensource protocol waarbij sensoren kleine pakketjes data over lange afstand kunnen versturen. Lora lijkt een belangrijke standaard te worden als het gaat om Internet of Things.


Evenementen

Presentatie Cobotpool/ haalbaarheidsonderzoeken
24 januari 2018 - 24 januari 2018

Presentatie Cobotpool/ haalbaarheidsonderzoeken

RCT event

Locatie ICER, Hutteweg 32 te Ulft Rivierenland Overig Nijmegen Noord-Veluwe Liemers Arnhem Cleantech Regio (Stedendriehoek) Achterhoek Vallei

Samen met het CIVON (Centrum voor Innovatief Vakmanschap Oost Nederland) is het RCT een cobotpool gestart. In deze pool krijgen maakbedrijven op een laagdrempelige manier de kans met een cobot een experiment te starten in hun bedrijf. Een cobot is een zogenaamde collaborative robot. Een robot die zonder kooi of verdergaande beschermingsmiddelen in te zetten is naast de mens. Tijdens deze presentatie krijgt u de eerste bevindingen van de bedrijven en de examendeelnemers Middenkader engineering Mechatronica van het Graafschap College terug. Daarnaast krijgt u een doorkijk naar de volgende fase. Wilt u deelnemen; meldt u zich svp aan via de aanmeld button.

1 februari 2018

HAN Lean Event

HAN-campus Arnhem Rivierenland Nijmegen Noord-Veluwe Liemers Arnhem Cleantech Regio (Stedendriehoek) Achterhoek Vallei

Op donderdag 1 februari 2018 vindt het HAN Lean Event plaats op de HAN-campus in Arnhem. Het evenement is de jaarlijkse afsluiting van de Minor World Class Performance/Lean Management. Centraal binnen het event staan dan ook de studentenpresentaties, waarbij de studenten de resultaten presenteren van verbeterprojecten die zij hebben uitgevoerd bij verschillende organisaties.


Innovatiemakelaar

José van Gerven

Regio Liemers

‘Om vooruit te komen als ondernemer en als bedrijf geloof ik in het belang van vooruitkijken, rondkijken, terugkijken, anders kijken en afkijken. Als innovatiemakelaar kijk ik graag mee om verbindingen te leggen voor een slimmere maakindustrie’