Liemers

In de Liemers is vooral veel Maakindustrie te vinden. José van Gerven makelt en schakelt in de brede maakindustrie in de Liemers.

Recente berichten

Inschrijving Innovatie top 100

Inschrijving Innovatie top 100

NederlandJosé van Gerven14 februari 2018

De KvK roept alle innovatieve ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf op om zich aan te melden voor de 13e MKB Innovatie Top 100: de mooiste innovatie-etalage van Nederland. Inschrijven kan tot 27 april via www.mkbinnovatietop100.nl.


Succescases

Leren werken met Cobots

Leren werken met Cobots

Icer Ulft14 februari 2018

Samen met het CIVON (Centrum voor Innovatief Vakmanschap Oost Nederland) is het RCT in 2017 een cobotpool gestart. In deze pool krijgen maakbedrijven op een laagdrempelige manier de kans met een cobot een experiment te starten in hun bedrijf. Een cobot is een zogenaamde collaborative robot. Een robot die zonder kooi of verdergaande beschermingsmiddelen samenwerkt met de mens. Vanwege een groot succes faciliteren we het leren werken met cobots nu in verschillende werkvormen.


Evenementen

Smart Maintenance, een kwestie van slimme technologie?
4 april 2018

Smart Maintenance, een kwestie van slimme technologie?

RCT event

AVR - Rivierweg 20 - 6921 PZ Duiven - Neem je identiteitsbewijs mee! Liemers

We lezen dagelijks over nieuwe technologie waarmee de industrie slimmer kan produceren en meer toegevoegde waarde kan leveren. Zo valt er ook geld te verdienen met Smart Maintenance. Maar met technologie alleen ben je er niet als bedrijf. Wie echt slim onderhoud wil plegen en toegevoegde waarde wil leveren doet er goed aan om ook na te denken over slimme dienstverlening en slimme samenwerking. Samen met Ondernemersvereniging Lindus organiseert RCT Gelderland op 4 april vanaf 16.00 uur een interactieve bijeenkomst over Smart Maintenance bij AVR-Afvalverwerking B.V. met 2 interessante plenaire inleidingen en keuze uit rondetafelsessies Smart Technology, Smart Services en Smart Working.

Busreis Hannover Messe 25 april
25 april 2018 - 25 april 2018

Busreis Hannover Messe 25 april

RCT event

Enschede - Hannover Achterhoek Rivierenland Noord-Veluwe Liemers Arnhem Overig Cleantech Regio (Stedendriehoek) Vallei Nijmegen

In samenwerking met VMO mogen wij een gelimiteerd aantal bezoekers aan laten haken op de door VMO georganiseerde busreis naar Hannover. Op woensdag 25 april aanstaande willen wij samen met u een bezoek aan de Hannover Messe brengen, met als doel naast het bezoeken van de beurs, de samenwerking tussen Nederlandse en Duitse bedrijven te versterken.


Innovatiemakelaar

José van Gerven

Regio Liemers

‘Om vooruit te komen als ondernemer en als bedrijf geloof ik in het belang van vooruitkijken, rondkijken, terugkijken, anders kijken en afkijken. Als innovatiemakelaar kijk ik graag mee om verbindingen te leggen voor een slimmere maakindustrie’