Achterhoek

De RCT Gelderland 'regio Achterhoek' is beter bekend als het ACT. Ontstaan 'voor en door ondernemers' uit de Maakindustrie/ ICT was het Achterhoeks Centrum voor Technologie 1 van de eerste regio's met een eigen makelaar (Martin Stor) en eigen bestuur (Foppe Atema, Wiebren Jouwsma en Henk Stoltenberg). Foppe Atema heeft per 20 nov. 2017 de voorzittershamer overgedragen aan Theo Lammers. Martin Stor heeft zijn makelaarschap overgedragen aan Harold Vulink. Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Neem gerust contact op. Met een Achterhoekse groet, Harold Vulink 06-3098 4986

Recente berichten

How2finance

How2finance

GelderlandRCT Gelderland17 september 2018

Op zoek naar financiering voor je bedrijf? Het landschap van financiering lijkt op het eerste gezicht een behoorlijk lastig te doorgronden terrein. Voor startende of groeiende ondernemers is het veelal niet makkelijk om het hele plaatje te zien. Welke financieringen zijn er mogelijk? En welke combinaties zijn er te maken? Speciaal voor ondernemers in de regio Oost-Nederland, die op zoek zijn naar financiering organiseert Oost NL samen met netwerkpartners vier inspirerende ontbijt-events. Tijdens deze How2Finance events gaan we in op de verschillende financieringsinstrumenten.


Succescases

Cybersecurity

Cybersecurity

Achterhoek; verschillende bedrijven als gastlocatie.13 juni 2018

Cyberaanvallen en incidenten komen steeds meer voor bij organisaties. Denk aan afpersing door systemen tijdelijk onbruikbaar te maken, ook wel ransomware genoemd. Ook zien we in de regio Gelderland steeds vaker dat iemand zich voordoet als de leverancier, vervolgens zogenaamd het rekeningnummer van de leverancier laat veranderen en van de onwetende klant netjes uitbetaald krijgt.


Evenementen

Techniekdag in Bocholt
22 september 2018

Techniekdag in Bocholt

Berufskolleg Bocholt-West, Schwanenstraße 19, 46399 Bocholt Achterhoek Liemers

Na het succes van vorig jaar komt er op 22 september opnieuw een technniekdag in Bocholt! Kinderen tussen de 8 en 14 jaar uit de grensregio worden uitgenodigd deel te nemen. Zij komen deze spelenderwijs in aanraking met technische beroepen. Het doel van de dag is om ze hiervoor enthousiast te maken Immers, er is grote behoefte aan technische vakmensen. De techniekdag duurt van 10 tot 16 uur. Klik op de link voor meer informatie en aanmelden.

Internationale Matchingbeurs 2018
11 oktober 2018

Internationale Matchingbeurs 2018

Westfälische Hochschule Campus Bocholt, Münsterstr. 265, 46397 Bocholt Achterhoek Liemers

Bind studenten aan uw bedrijf! Op 11 oktober kunnen bedrijven met een eigen stand deelnemen aan de Matchingbeurs op de Westälische Hochschule Campus Bocholt in Bocholt. Deelname is gratis. Er is een beperkt aantal plaatsen bereikbaar dus wacht niet met aanmelden. Tijdens deze middag kunt u in contact komen met studenten uit de grensregio en hun interesse wekken voor uw bedrijf. Naast studenten van de Westfälische Hochschule Bocholt zijn ook diverse studenten uit Nederland uitgenodigd, waaronder studenten van de Radboud Universiteit, partner van deze beurs.


Innovatiemakelaar

Harold Vulink

Regio Achterhoek

"Innoveren is niet voor niets een werkwoord. Vanuit mijn passie voor mens en techniek, draag ik als makelaar graag bij aan een creatieve samenwerking."