Achterhoek

De RCT Gelderland 'regio Achterhoek' is beter bekend als het ACT. Ontstaan 'voor en door ondernemers' uit de Maakindustrie/ ICT was het Achterhoeks Centrum voor Technologie 1 van de eerste regio's met een eigen makelaar (Martin Stor) en eigen bestuur (Foppe Atema, Wiebren Jouwsma en Henk Stoltenberg). Foppe Atema heeft per 20 nov. 2017 de voorzittershamer overgedragen aan Theo Lammers. Martin Stor heeft zijn makelaarschap overgedragen aan Harold Vulink. Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Neem gerust contact op. Met een Achterhoekse groet, Harold Vulink 06-3098 4986

Recente berichten

(On)opvallend: Nijhuis Mitech wil de beste zijn

(On)opvallend: Nijhuis Mitech wil de beste zijn

WinterswijkRCT Gelderland2 juli 2018

In Winterswijk zit bijvoorbeeld Nijhuis Mitech. „Wij maken de beste ontharingskrabbers voor varkens van de wereld”, zegt Carolien Nijhuis stellig. Zij is samen met haar vader eigenaar van het bedrijf. De producten worden wereldwijd geleverd.


Succescases

Leren werken met Cobots

Leren werken met Cobots

Icer Ulft14 februari 2018

Samen met het CIVON (Centrum voor Innovatief Vakmanschap Oost Nederland) is het RCT in 2017 een cobotpool gestart. In deze pool krijgen maakbedrijven op een laagdrempelige manier de kans met een cobot een experiment te starten in hun bedrijf. Een cobot is een zogenaamde collaborative robot. Een robot die zonder kooi of verdergaande beschermingsmiddelen samenwerkt met de mens. Vanwege een groot succes faciliteren we het leren werken met cobots nu in verschillende werkvormen.


Evenementen


Innovatiemakelaar

Harold Vulink

Regio Achterhoek

"Innoveren is niet voor niets een werkwoord. Vanuit mijn passie voor mens en techniek, draag ik als makelaar graag bij aan een creatieve samenwerking."