Vallei

De Vallei regio omvat de gemeenten Nijkerk, Barneveld, Scherpenzeel, Renswoude, Ede, Wageningen en Rhenen. In de regio is sinds januari 2018 Sina Salim actief als innovatiemakelaar.

Recente berichten

Odense Robotics

Odense Robotics

Odense DenemarkenHarold Vulink3 september 2018

Van 27 t/m 30 augustus 2018 is een delegatie van maakbedrijven en cobot- integrators naar Odense Denemarken afgereisd om kennis te maken met de vooruitstrevende aanpak van Odense. Bedrijven zoals Invest in Odense, Universal Robots, MIR en OnHands lieten zien hoe Odense vanuit een crisis een leidende positie aan het innemen zijn bij het toepassen van cobots. Volg de onderstaande link voor een indruk van de reis.


Succescases

Leren werken met Cobots

Leren werken met Cobots

Icer Ulft14 februari 2018

Samen met het CIVON (Centrum voor Innovatief Vakmanschap Oost Nederland) is het RCT in 2017 een cobotpool gestart. In deze pool krijgen maakbedrijven op een laagdrempelige manier de kans met een cobot een experiment te starten in hun bedrijf. Een cobot is een zogenaamde collaborative robot. Een robot die zonder kooi of verdergaande beschermingsmiddelen samenwerkt met de mens. Vanwege een groot succes faciliteren we het leren werken met cobots nu in verschillende werkvormen.


Evenementen

Experttafel: Blockchain en de kansen voor de AgriFood sector
28 september 2018

Experttafel: Blockchain en de kansen voor de AgriFood sector

RCT event

Akoesticum, Nieuwe Kazernelaan 2 in Ede Vallei

Was de Fipronilcrisis te voorkomen? Worden keurmerken over een paar jaar overbodig? Eist de consument straks dat hij mee mag kijken in je stal of slachterij? Kan de blockchain technologie in de toekomst oplossingen bieden voor dit soort uitdagingen? De experts van The Fork en initiatiefnemers van Food Integrity Blockchained! nemen jullie in een interactieve sessie mee in de mogelijkheden en kansen van blockchain voor de AgriFood sector.

Digital Twin: Doorlooptijden en kosten verlagen door processen te simuleren
9 oktober 2018 - 9 oktober 2018

Digital Twin: Doorlooptijden en kosten verlagen door processen te simuleren

Donderdag 9 oktober 2018 | 14.00-17.30 uur | Technova College Ede Vallei

RCT Gelderland organiseert in samenwerking met QING en Knooppunt Techniek een leerzame middag waarbij wij je meenemen in de mogelijkheden die Digital Twin, IoT en simulatie kunnen bieden.


Innovatiemakelaar

Sina Salim

Regio's Noord-Veluwe, Vallei

“Het MKB vormt het DNA van innovatie in Nederland. Ik wil mijn ervaring uit de academische wereld, het bedrijfsleven en de overheid inzetten voor ondernemers uit de regio Vallei en Veluwe. In de wirwar van financieringsregelingen en samenwerkingsverbanden neem ik het MKB mee om hun innovatie ambities te realiseren. Ik help ze met vragen en knelpunten bij het testen van nieuwe processen/producten en opschaling, op weg van vinding naar markt.”