Nijmegen

De regio groot-Nijmegen omvat de gemeenten Overbetuwe, Lingewaard, Nijmegen, Berg en Dal, Beuningen, Wijchen, Heumen en Groesbeek. In de regio is sinds 1 januari 2011 Joost Bouman actief als innovatiemakelaar. Tot en met 2016 deed Joost dit vanuit het Regionaal Nijmeegs Centrum voor Technologie. Sinds januari 2011 makelt en schakelt Joost onder de vlag van RCT Gelderland.

Recente berichten

Werken en Leren in Nijmegen

Werken en Leren in Nijmegen

Technovium NijmegenJoost Bouman11 september 2017

Werken en Leren in Nijmegen: Vind snel en gemakkelijk gemotiveerde medewerkers Gemotiveerd personeel vinden is niet altijd gemakkelijk. WELinNIJMEGEN helpt u daarbij.


Succescases

Marjolein Boezel Van Raam... Hoe implementeer je smart industry?

Marjolein Boezel Van Raam... Hoe implementeer je smart industry?

Varsseveld15 februari 2017

Iedereen heeft het over smart industry. Maar hoe implementeer je dat nu? Marjolein directeur van Vanraam uit Varsseveld vertel hierover in het smartcafe. Een initiatief van de Rct's.


Evenementen

10 oktober 2017 - 22 november 2017

Workshop Quick Response Manufacturing (QRM)

ARN, Nieuwe Pieckelaan 1, 6551 DX Weurt Rivierenland Nijmegen Arnhem

Offreer en lever sneller dan de concurrentie. Dat is de inzet van Quick Response Manufacturing (QRM). Voor alle bedrijven die dicht op de klant willen zitten en klantspecifieke producten en kleine series maken is QRM dé methode om de prestaties van het bedrijf te verbeteren. Vincent Wiegel, lector aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, en oprichter van het Europese QRM Centrum neemt je mee in een andere blik op je processen.


Innovatiemakelaar

Joost Bouman

Regio's Nijmegen, Arnhem

“Wij verbinden bedrijven die elkaar niet kennen, maar elkaar wel kunnen helpen bij het ontwikkelen, uitvoeren en in de markt zetten van innovaties. Vaak zijn dat bedrijven op hetzelfde industrieterrein.”