Arnhem

De stad Arnhem is van oudsher een 'energiestad'. Een groot aantal bedrijven en instellingen die zich met (duurzame) energie bezighouden zijn ontstaan in Arnhem. De laatste jaren zien we een grote concentratie innovatieve bedrijven op Industriepark Kleefse Waard (IPKW). In de Liemers is vooral veel Maakindustrie te vinden. Joost Bouman makelt en schakelt in de brede maakindustrie in de regio Arnhem-Nijmegen.

Recente berichten

Vacature Innovatiemakelaar RCT Gelderland

Vacature Innovatiemakelaar RCT Gelderland

Regio Vallei - VeluweJoost Bouman6 september 2017

RCT Gelderland is op zoek naar een nieuwe Innovatiemakelaar voor de regio Vallei - Veluwe.


Succescases

Marjolein Boezel Van Raam... Hoe implementeer je smart industry?

Marjolein Boezel Van Raam... Hoe implementeer je smart industry?

Varsseveld15 februari 2017

Iedereen heeft het over smart industry. Maar hoe implementeer je dat nu? Marjolein directeur van Vanraam uit Varsseveld vertel hierover in het smartcafe. Een initiatief van de Rct's.


Evenementen

10 oktober 2017 - 22 november 2017

Workshop Quick Response Manufacturing (QRM)

ARN, Nieuwe Pieckelaan 1, 6551 DX Weurt Rivierenland Nijmegen Arnhem

Offreer en lever sneller dan de concurrentie. Dat is de inzet van Quick Response Manufacturing (QRM). Voor alle bedrijven die dicht op de klant willen zitten en klantspecifieke producten en kleine series maken is QRM dé methode om de prestaties van het bedrijf te verbeteren. Vincent Wiegel, lector aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, en oprichter van het Europese QRM Centrum neemt je mee in een andere blik op je processen.


Innovatiemakelaar

Joost Bouman

Regio's Nijmegen, Arnhem

“Wij verbinden bedrijven die elkaar niet kennen, maar elkaar wel kunnen helpen bij het ontwikkelen, uitvoeren en in de markt zetten van innovaties. Vaak zijn dat bedrijven op hetzelfde industrieterrein.”