Arnhem

De stad Arnhem is van oudsher een 'energiestad'. Een groot aantal bedrijven en instellingen die zich met (duurzame) energie bezighouden zijn ontstaan in Arnhem. De laatste jaren zien we een grote concentratie innovatieve bedrijven op Industriepark Kleefse Waard (IPKW). Ruud Schuurmans makelt en schakelt in de brede maakindustrie in de regio Arnhem-Nijmegen.

Recente berichten

Business of Things inspireert ondernemers

Business of Things inspireert ondernemers

ArnhemRCT Gelderland27 juni 2018

Wat kan “internet of things” voor mijn bedrijf betekenen? Die vraag stond centraal tijdens het event “Business of Things” bij Luminis op de Kleefse Waard in Arnhem. Zo ver van ieders bed is dit thema niet meer: na een middag brainstormen in drie groepen pitchten de ondernemers van uiteenlopende bedrijven samen goede ideeën. Deze vruchtbare middag leverde behalve concrete concepten vooral inspiratie op.


Succescases

Leren werken met Cobots

Leren werken met Cobots

Icer Ulft14 februari 2018

Samen met het CIVON (Centrum voor Innovatief Vakmanschap Oost Nederland) is het RCT in 2017 een cobotpool gestart. In deze pool krijgen maakbedrijven op een laagdrempelige manier de kans met een cobot een experiment te starten in hun bedrijf. Een cobot is een zogenaamde collaborative robot. Een robot die zonder kooi of verdergaande beschermingsmiddelen samenwerkt met de mens. Vanwege een groot succes faciliteren we het leren werken met cobots nu in verschillende werkvormen.


Evenementen


Innovatiemakelaar