Rivierenland

De Regio Rivierenland is het gebied 'onder de Rijn' en ten westen van de A50. Deze regio kenmerkt zich door innovatieve maakindustrie, waarbij een deel sterke focus heeft op de Agro-Food sector. In deze regio zijn 2 innovatiemakelaars actief: Jochen Görtzen en Jan-Willem Vos.

Recente berichten

Europese Robotic Top Cluster studiereis/ marktorientatie te Odense - Denemarken

Europese Robotic Top Cluster studiereis/ marktorientatie te Odense - Denemarken

Odense DenemarkenHarold Vulink21 maart 2018

Odense- Denemarken is de broedplaats van vele robotexperimenten, beter bekend onder de naam 'Odense Robotics'. Niet voor niets is Odense de vestigingsplaats van het misschien wel bekendste cobotmerk 'Universal Robots'. Vanuit ons aandachtsgebied 'leren werken met cobots' brengen we graag deze reis onder uw aandacht.


Succescases

Leren werken met Cobots

Leren werken met Cobots

Icer Ulft14 februari 2018

Samen met het CIVON (Centrum voor Innovatief Vakmanschap Oost Nederland) is het RCT in 2017 een cobotpool gestart. In deze pool krijgen maakbedrijven op een laagdrempelige manier de kans met een cobot een experiment te starten in hun bedrijf. Een cobot is een zogenaamde collaborative robot. Een robot die zonder kooi of verdergaande beschermingsmiddelen samenwerkt met de mens. Vanwege een groot succes faciliteren we het leren werken met cobots nu in verschillende werkvormen.


Evenementen

Leerkring Cobots
30 mei 2018

Leerkring Cobots

Ubbink, Verhuellweg 9, 6984AA DOESBURG Rivierenland Noord-Veluwe Arnhem Cleantech Regio (Stedendriehoek) Vallei Nijmegen Achterhoek Liemers

Na onze 'open bijeenkomst' over cobots in het Smart Business Centre in Ulft, is er nu gelegenheid om praktijkervaringen met cobots te delen met andere ervaringsdeskundigen. Omdat minimaal ervaring met, of eigendom van cobots vereist is, is het een 'besloten bijeenkomst'. Interesse? Neem contact op met Harold Vulink 06 30 98 49 86 of José van Gerven 06 55 82 44 18.


Innovatiemakelaars

Jochen Gortzen

Regio Rivierenland

“Anything with a smile and a coffee.”

Jan-Willem Vos

Regio's Rivierenland, Cleantech Regio (Stedendriehoek)

“We vergeten soms dat innoveren dicht bij jezelf begint: bereid zijn om anders te kijken.”